قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

ترامپ: سنا نباید دست‌های من را در برابر ایران ببندد

ترامپ: سنا نباید دست‌های من را در برابر ایران ببندد رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد تصویب احتمالی طرح کاهش اختیارات نظامی وی باعث بسته شدن دست‌هایش در برابر ایران خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در حساب کاربری رسمی خود از نمایندگان سنای آمریکا خواست که به طرح محدود کردن اختیارات نظامی وی علیه ایران رأی مثبت ندهند.

 

دونالد ترامپ در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت:‌ «برای امنیت کشور ما بسیار مهم است که سنای آمریکا به قطعنامه [محدود کردن] اختیارات جنگی علیه ایران رأی ندهد. عملکرد ما در قبال ایران بسیار خوب است و اکنون زمان مناسبی برای ضعف نشان دادن نیست. آمریکایی‌ها قاطعانه از حمله اخیر ما به [سردار] سلیمانی حمایت می‌کنند.»

 

وی در توئیت دیگری افزود:‌ «اگر دستان من بسته باشد، ایران زمین بازی را در اختیار می‌گیرد. [قطعنامه سنا] سیگنال بدی را ارسال می‌کند. دموکرات‌ها تنها این کار را به‌عنوان تلاشی برای آزار دادن حزب جمهوری‌خواه انجام می دهند. اجازه ندهید این اتفاق بیفتد.»

 

حدود دو هفته قبل مجلس نمایندگان آمریکا دو طرح مجزا را برای کاهش اختیارات نظامی ترامپ و منوط کردن هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به اعلام موافقت کنگره تصویب کرد.

 

قرار است تا ساعاتی دیگر طرحی برای لغو اختیارات نظامی ارائه‌شده به رئیس‌جمهور آمریکا در سال 2002 به منظور اقدام نظامی علیه عراق -که با گذشت سال‌ها همچنان پابرجا مانده است- در سنای آمریکا نیز به رأی گذاشته شود.

 

در صورت تصویب این طرح در سنای آمریکا، ترامپ برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به مجوز کنگره (مجلس نمایندگان و سنا) نیاز خواهد داشت. پیش از این نیز دموکرات‌های سنا و مجلس نمایندگان آمریکا اقداماتی برای محدود کردن اختیارات نظامی ترامپ صورت داده بودند، اما در نهایت موفق به این کار نشده بودند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار