علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد حزب‌الله: نوعی تسلیم شدن از سوی دولت لبنان در مقابل اقدامات اسرائیل وجود دارد ادعای تل‌آویو: به حفظ آتش‌بس لبنان متعهد هستیم وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم رویترز: حماس بر غزه مسلط است روسیه: ترامپ توانایی توقف سیاست بدخواهانه آمریکا در اوکراین را دارد ۲ کشته در حمله با چاقو در آلمان موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران در پی لغو قرارداد با روسیه؛ سوریه بندر طرطوس را باز پس گرفت دیدار زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی گروسی: دولت ترامپ مایل به دستیابی به توافق تازه با ایران است ارتش آمریکا هزاران نیروی دیگر به مرز با مکزیک اعزام می‌کند دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه

ترامپ: سنا نباید دست‌های من را در برابر ایران ببندد

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد تصویب احتمالی طرح کاهش اختیارات نظامی وی باعث بسته شدن دست‌هایش در برابر ایران خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در حساب کاربری رسمی خود از نمایندگان سنای آمریکا خواست که به طرح محدود کردن اختیارات نظامی وی علیه ایران رأی مثبت ندهند.

 

دونالد ترامپ در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت:‌ «برای امنیت کشور ما بسیار مهم است که سنای آمریکا به قطعنامه [محدود کردن] اختیارات جنگی علیه ایران رأی ندهد. عملکرد ما در قبال ایران بسیار خوب است و اکنون زمان مناسبی برای ضعف نشان دادن نیست. آمریکایی‌ها قاطعانه از حمله اخیر ما به [سردار] سلیمانی حمایت می‌کنند.»

 

وی در توئیت دیگری افزود:‌ «اگر دستان من بسته باشد، ایران زمین بازی را در اختیار می‌گیرد. [قطعنامه سنا] سیگنال بدی را ارسال می‌کند. دموکرات‌ها تنها این کار را به‌عنوان تلاشی برای آزار دادن حزب جمهوری‌خواه انجام می دهند. اجازه ندهید این اتفاق بیفتد.»

 

حدود دو هفته قبل مجلس نمایندگان آمریکا دو طرح مجزا را برای کاهش اختیارات نظامی ترامپ و منوط کردن هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به اعلام موافقت کنگره تصویب کرد.

 

قرار است تا ساعاتی دیگر طرحی برای لغو اختیارات نظامی ارائه‌شده به رئیس‌جمهور آمریکا در سال 2002 به منظور اقدام نظامی علیه عراق -که با گذشت سال‌ها همچنان پابرجا مانده است- در سنای آمریکا نیز به رأی گذاشته شود.

 

در صورت تصویب این طرح در سنای آمریکا، ترامپ برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به مجوز کنگره (مجلس نمایندگان و سنا) نیاز خواهد داشت. پیش از این نیز دموکرات‌های سنا و مجلس نمایندگان آمریکا اقداماتی برای محدود کردن اختیارات نظامی ترامپ صورت داده بودند، اما در نهایت موفق به این کار نشده بودند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر